liefde voor muziek 2022 margriet

Lees hieronder alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen. De Nederlandse hitmachines Suzan Freek bijten de spits af.

Okgul3o8xy25 M
Okgul3o8xy25 M

Je zou denken dat na acht seizoenen de spoeling wel héél dun begint te worden maar zowel Margriet Hermans als Piet.

. Met Lekker blijven hangen kreeg ze iedereen aan het dansen. Liefde voor muziek is een Vlaams televisieprogramma dat uitgezonden wordt door VTM. Wie een rivier zegt zegt water en in het geval van Liefde voor Muziek zijn dat al te vaak tranen. Een groep Bekende Vlamingen brengt samen een week.

Het eerste seizoen werd in 2015 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op het Nederlandse programma Beste Zangers. Onder andere Margriet Hermans Ozark Henry en Davina Michelle staan te trappelen om de liedjes van Zonhovenaar Koen Buyse 45 te brengen in Liefde Voor Muziek. Aanstaande maandag staat de muziek van Koen Buyse en dus ook van Zornik centraal in aflevering drie van Liefde voor muziek op VTM.

Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek zit alweer over de helft. Die kwamen deze keer van Buyse en Margriet Hermans die in de auto een oprecht en mooi. Al meer dan 30 jaar vullen ze als één van de pioniers van de Belgische dancescene ontelbare dansvloeren met aanstekelijke beats een unieke sound en teksten die in ieders hoofd blijven hangen. De muziekdirecteur is Jeroen Swinnen.

De groep artiesten trekt dit jaar naar Zuid-Frankrijk. Zo trekt de groep muzikanten dit jaar naar Zuid-Frankrijk. Aanstaande maandag start op VTM het nieuwe seizoen van Liefde Voor Muziek. In het programma zingen Bekende Vlamingen elkaars liedjes.

Dat betekent dat er nog drie artiesten centraal zullen staan. TV Binnenkort start het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek. Koen weet nog waar hij was toen de vraag kwam of hij wou deelnemen. Maandag staat het rijke repertoire van powerkoppel Pat Krimson en Loredana van 2 Fabiola centraal in Liefde voor Muziek.

Als we ons aan een voorzichtige voorspelling mogen wagen. Margriet Hermans brengt in de tweede aflevering van Liefde Voor Muziek haar versie van Shes After My Piano ten berde. De zanger is vooral bekend van zijn groep Zornik dus er zullen vooral liedjes van die groep gebracht worden. Maandag is het de beurt aan Margriet Hermans die het alvast niet.

Nadat ze noodgedwongen in België moesten blijven trekt Liefde voor Muziek in 2022 opnieuw de grens over. Liefde voor Muziek komt in april terug met een nieuw seizoen. De Nederlandse hitmachines Suzan Freek bijten de spits af. In Liefde voor muziek bracht Margriet Hermans 68 maandag een eigen versie van Shes After My Piano van 2 Fabiola.

Na Suzan Freek en 2 Fabiola staat maandag Koen Buyse centraal in Liefde voor Muziek.

E9ea2edehfaiom
E9ea2edehfaiom
Oybgsqxyrlazmm
Oybgsqxyrlazmm
Suzan Freek Genoten Liefde Voor Muziek Seizoen 8 Vtm Youtube
Suzan Freek Genoten Liefde Voor Muziek Seizoen 8 Vtm Youtube
Margriet Hermans Spiegelbeeld Liefde Voor Muziek Seizoen 8 Vtm Youtube
Margriet Hermans Spiegelbeeld Liefde Voor Muziek Seizoen 8 Vtm Youtube
Margriet Hermans Lekker Blijven Hangen L Liefde Voor Muziek Seizoen 8 Vtm Youtube
Margriet Hermans Lekker Blijven Hangen L Liefde Voor Muziek Seizoen 8 Vtm Youtube
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Comments